Kounosuke

Concept
ONTWIKKELING

Wanneer je een merk wilt lanceren of een nieuwe zaak opent, ben je er van overtuigd dat het een geweldig idee is. Maar hoe goed passen jouw plannen in de huidige markt en doelgroep?

De Horecaburgemeester is jouw fresh pair of eyes. We beleggen graag een raadsvergadering om samen naar jouw plannen te kijken. Vervolgens kunnen we de hele boel voor je uitwerken in een plan de campagne. Kortom: van een idee tot een concept!

Quick scan

De eerste kennismaking met jouw concept is vaak de online kanalen. Van Instagram tot de website: hoe duidelijk wordt jouw merk gecommuniceerd? De Horecaburgemeester heeft een quick scan op het digitale klembord ontwikkeld waarin je snel ziet hoe toegankelijk, begrijpelijk en aantrekkelijk jouw communicatie is.

Mystery guest

Wil jij weten hoe de boel draait zonder jou? Onze ambtenaren met jarenlange horeca-ervaring komen langs als mystery guest. Achteraf evalueren we met jou onze bevindingen. En natuurlijk laten we je niet achter met een lijst vol issues. We helpen je op weg en zodat de boel snel weer strak staat.

Conceptontwikkeling

Van het schrijven van de plannen tot het daadwerkelijke moment van lanceren. De Horecaburgemeester denkt het liefst van begin tot eind met je mee. We helpen je vanuit onze ervaring in de horeca en met online marketing, maar kunnen jou ook koppelen aan de juiste contacten in de branche.

Meet Our Executive Chef

UIT EIGEN HOED

De Horecaburgemeester is zelf ook graag creatief. We bedachten in 2019 onder andere de Utrechtse Bierhop; een stempelkaart voor Utrechts speciaalbier.

Volg de Horecaburgemeester op social media om te zien wat we nog meer doen!

Bierhop

Kennismaken?

We helpen je graag! Stuur een berichtje en dan drinken we gauw een kop koffie.