FM_12_Lancering_-15-scaled

MARKETING

Zit jij vast in de (digitale) marketingjungle als een chef in de bonnetjes op zaterdagavond? De Horecaburgemeester helpt je bij jouw marketing vraagstukken. Van het ontwikkelen van een marketing strategie tot de uitvoer. Denk hierbij aan social media managemet, crowdfundcampagnes en meer. Wij zetten jouw merk op de kaart!

Teksten

De Horecaburgemeester is een storyteller. We vertalen jouw passie naar rake woorden. Op basis van een marketing strategie richten wij jouw online en/of offline kanalen in. Van gastblogs en advertorials tot teksten voor websites en flyers. Omdat een online mooi verhaal niets waard is als niemand het leest, doen we uitgebreid SEO research. Zo maken we jou, maar ook Google blij.

Social media

De smaak van jouw merk of zaak deel je via social media. Als millennial weet de Horecaburgemeester alles van content marketing. Geen dertien-in-een dozijn posts of kant-en-klare content, maar unieke berichten die aansluiten bij jouw merk en doelgroep. Persoonlijk, activerend en vooral: op maat gemaakt.

Campagne

Wil je een nieuw idee lanceren of wil je een bestaand concept nieuw leven inblazen? Ons college van knappe koppen denkt aan de raadstafel de vetste ideeën voor je uit. Met de juiste mediamix weten wij een ijzersterk marketing plan te maken. Je kunt zelf aan de slag met onze input, maar we voeren alle plannen ook met liefde voor je uit.

Samenwerken?

Met eigenwijze campagnes en veel creativiteit val je op bij de juiste doelgroep. Kunnen we jou helpen?