NIEUW(S)

Kleurrijk restaurant LYVA opent aan de Krommestraat in Amersfoort
Bij LYVA is op elk moment van de dag en voor iedere portemonnee wel een smaak te vinden die bij je past. Alles met een eigen(wijze) twist!

Chef-kok Bjorn Stukje heeft culinaire ambities met Bistro Hero in Den Dolder
Eigenaar en chef-kok Bjorn Stukje verrast gasten bij Bistro Hero met vertrouwde smaken, bijzondere producten en flinke dosis karakter.

Met Bistro Mairie komt Franse flair naar IJsselstein
Bistro Mairie in IJsselstein is een ode aan de klassieke Franse keuken, uitgevoerd met hedendaagse twist, liefde en oog voor detail.

50 jaar oud en voor het eerst een kerstspektakel: kerst bij Graaf Floris
Graaf Floris verandert! Als kers(t) op de taart, schuif je op eerste en tweede kerstdag aan voor een over the top kerstlunch inclusief kerstballen met drank en een kerstboom vol lekkers.

Nieuwe horeca op Rotsoord: Pastoe Foodbar
Pastoe Foodbar op Rotsoord: een zonnig terras aan het water en een menukaart vol smaakvolle gerechten met Italiaans-Mediterrane twist.

Pint Maarten
Op vrijdag 11 november vieren wij Pint Maarten, een initiatief van De Horecaburgemeester om het feest (en de optocht) van Sint Maarten op die dag

Daar ben je weer, stad
Daar ben je weer… Terug van weggeweest. Waar was je al die tijd?Onze Domtoren ging al in quarantaine, ingepakt en wel. Dacht je: wat hij

De passie spat er vanaf bij Balijepark restaurant
Verscholen tussen de bomen in een oude boerderij middenin de Meern huist Balijepark restaurant. We vroegen het team hoe het is om daar te werken.

Lieve horeca,
De horeca. Je kunt er eigenlijk nooit écht afscheid van nemen. Noreen Kaland schrijft in haar column over haar liefde voor de horeca.

De Tien Horeca Geboden
Jullie zitten nog geen vijf minuten of je kunt al door de grond zakken van plaatsvervangende schaamte door het gedrag van je tafelgenoot. In deze column van Noreen Kaland tien dingen die je beter niet kunt zeggen of doen in de horeca.

Laat je gasten de hele dag koffie drinken
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat koffie een goede margepakker is en enorm bijdraagt aan het imago van je zaak. Het is een

Een Beetje Begrip
Horeca ondernemers proberen zich zo goed mogelijk aan de regels te houden om open te mogen blijven, maar doen gasten eigenlijk wel hetzelfde?

ZWAMSAP: impact maken met opa’s kombucha
Karen van Zaal en Imke Greven leerden elkaar kennen tijdens de introductiedag op de Universiteit. Ze hebben samengewoond, samen gereisd en ze werken samen bij

ShareThatKitchen: online platform voor vraag en aanbod van professionele keukens
Door COVID is de wereld van delivery & take-away van ‘good food’ explosief gegroeid. Veel horecaondernemers willen, als de horeca weer helemaal open mag, doorgaan

Baby Came Back
De Horeca ging na lang wachten, eindelijk weer open. En wat was het fijn. Noreen vertelt je er alles over in haar column van deze maand.