STRATEGIE

Als ondernemer wil je gáán met je plannen. En het liefst pronto presto

In jouw hoofd is alles helder, maar snappen anderen ook wie je bent en wat je doet? En wordt dat overal in dezelfde taal gecommuniceerd of krijg van Instagram een heel ander beeld van jouw bedrijf dan op de website? 

De Horecaburgemeester is een klankbord tegen wie jij je ideeën aan kunt houden. Samen werken we jouw input uit tot een sterkte strategie.

Tone of voice sessie

Je hoeft geen ijkpersoon te ontwikkelen om de juiste mensen aan te trekken. Sterker nog: als jij zelf een karakter kiest, komen de mensen die zich aangetrokken voelen vanzelf naar je toe. Ongeacht leeftijd, budget of woonplaats. Je wilt toch íedereen bereiken die bij jouw merk past?

Tijdens een prikkelende tone of voice sessie ontwikkelen we samen een brandcharacter voor jouw bedrijf. Verwacht geen vragenvuur, maar een verfrissende, creatieve sessie die je nog lang bijblijft. 

Zo heb jij binnen no time helder hoe je strategie het meest impact maakt.

Brandguide

Wil jij op papier krijgen wie je bent, waarom je doet wat je doet en wat de kernwaarden van je bedrijf zijn? En dat volledig in huisstijl en met een beschrijving van de tone of voice? 

De Horecaburgemeester maakt graag een brandguide met daarin de omschrijving van visie, missie, identiteit en tone of voice. Ook staan de belangrijke communicatiepijlers hierin beschreven. Met zo’n overzicht is ieder nieuw personeelslid binnen no-time ambassadeur van jouw zaak.

Meer weten?

Een kop koffie is zo geregeld!