Nieuwste verhalen

Pint Maarten
Op vrijdag 11 november vieren wij Pint Maarten, een initiatief van De Horecaburgemeester om het feest (en de optocht) van

Daar ben je weer, stad
Daar ben je weer… Terug van weggeweest. Waar was je al die tijd?Onze Domtoren ging al in quarantaine, ingepakt en

De passie spat er vanaf bij Balijepark restaurant
Verscholen tussen de bomen in een oude boerderij middenin de Meern huist Balijepark restaurant. We vroegen het team hoe het is om daar te werken.

Lieve horeca,
De horeca. Je kunt er eigenlijk nooit écht afscheid van nemen. Noreen Kaland schrijft in haar column over haar liefde voor de horeca.

De Tien Horeca Geboden
Jullie zitten nog geen vijf minuten of je kunt al door de grond zakken van plaatsvervangende schaamte door het gedrag van je tafelgenoot. In deze column van Noreen Kaland tien dingen die je beter niet kunt zeggen of doen in de horeca.

Laat je gasten de hele dag koffie drinken
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat koffie een goede margepakker is en enorm bijdraagt aan het imago van

Een Beetje Begrip
Horeca ondernemers proberen zich zo goed mogelijk aan de regels te houden om open te mogen blijven, maar doen gasten eigenlijk wel hetzelfde?

ZWAMSAP: impact maken met opa’s kombucha
Karen van Zaal en Imke Greven leerden elkaar kennen tijdens de introductiedag op de Universiteit. Ze hebben samengewoond, samen gereisd

ShareThatKitchen: online platform voor vraag en aanbod van professionele keukens
Door COVID is de wereld van delivery & take-away van ‘good food’ explosief gegroeid. Veel horecaondernemers willen, als de horeca

Baby Came Back
De Horeca ging na lang wachten, eindelijk weer open. En wat was het fijn. Noreen vertelt je er alles over in haar column van deze maand.