Nieuwste verhalen
Kinderen in een restaurant zonder treinbanenkleed
Een écht restaurant. Geen kindermenu of kleurplaten. Veel eten is soms zelfs voor volwassenen ‘spannend’. Wat als ze hun kinderen meenemen?
De liefde gaat door de maag
Met de fles en twee glazen bewoog ik me terug naar de tafel, terwijl de twee tortelduifjes elkaar innig omhelzden. Liefde in de horeca kan soms gênant zijn.
Waarom een pannenkoekenhuis een gouden zet is
Slim ondernemerschap is een must in de horecabranche en zeker wanneer je van plan bent om een pannenkoekenhuis te beginnen.
Matcha, ramen en salted caramel zijn geen sleutel tot succes
Freakshakes, pokebowls… allemaal trends die heel Nederland inmiddels omarmt. Maar betekent dit ook dat je als horecazaak achter loopt als je niet meedoet?
Eens zien of Hiske gelijk heeft
Een goeie recensie van Hiske Versprillen, met als gevolg: iedere dag een vol restaurant. Madeleine in Utrecht zag en overwon, zo schrijft Mette Dijkstra.
Waarom een fles met schroefdop ook kurk kan hebben
Een wijn met een schroefdop kan toch geen kurk hebben? O, jawel! Dus laat ook deze flessen goed proeven bij het uitschenken. Wij leggen uit waarom.
Dovemansoren
Redacteur Noreen ziet iemand naar dat ene gemene afstapje lopen. “Meneer, kijk uit voor de afstap” roept ze nog. Maar dat bleek tegen dovemansoren.
Schol in de pan bij Sea Salt Saloon
De zomer is een heerlijk seizoen voor schol. Geen filets, maar de hele vis. Chef-kok Dieter Evers geeft tips over het bereiden van de schol.
Mezcal en tequila bij Lucy Lou
Redacteur Cas van Vliet is gek op sterk spul. Dit keer gaat hij langs bij Lucy Lou waar ruim vijftig soorten mezcal en tequila op de plank staan.
Toilet Tivoli
Huispoëet Jelle Winkels schrijft over vroeger. Niet dat alles toen beter was, maar wel anders. Behalve een avond Pop-o-matic in Tivoli. En het toilet…