Nieuwste verhalen
Ollies Meals: ambachtelijke diepvriesgerechten
Olivier Lieshout bedacht een oplossing voor snel én smakelijk eten: Ollies Meals. Slim verpakte, verse gerechten voor in je diepvries.
Lieve horeca, hoe gaat het met je?
Mis jij de horeca ook zo? Wij kunnen niet wachten tot de horeca weer open gaat, vooral nu de zomer eraan komt. Noreen schreef er een column over.
Dark kitchen: de toekomst voor bezorgrestaurants?
Overal verschijnen virtuele keukens. Zijn deze zogenoemde ‘dark kitchens’ een Corona-hype of is dit een blijvend fenomeen?
Dateleed
De wandel dates van tegenwoordig geven ons heimwee aan de tijd dat de horeca nog open was. Daten in de horeca. Iets waar we uren over kunnen praten, Noreen schrijft erover.
Hoe haal je alles uit jouw delivery?
Delivery is een groot succes, maar hoe zorg je er als horecaondernemer nu voor dat jouw delivery toekomstbestendig is? Je leest het hier!
6 tips voor een succesvolle dark kitchen
Hoe maak je jouw dark kitchen succesvol? De Horecaburgemeester tipt! Lees snel verder!
Heerlie de Peerlie
Noreen Kaland schrijft in haar column over bijzondere situaties met horecagasten. Deze keer over afkortingen en ruziënde dames uit corps.
Inspiratie voor creatieve foodpakketten!
Kun jij nog wat toffe inspiratie gebruiken voor jouw verkoop? Lees verder voor creatieve concepten van andere ondernemers.
Hard Seltzer: deze zomer bij jou op de kaart?
Staat de hard seltzer al bij jou op de kaart? De Horecaburgemeester legt uit wat dit drankje voor jou onderneming kan betekenen. Lees verder!
Hoopvolle voornemens
Geen herinneringen in de column van Noreen Kaland dit keer, maar vooruitblikken naar mooie momenten in de horeca in 2021!