Nieuwste verhalen
Bandoeng ’22: Hollandse likeur met Aziatische twist
Werelds eerste premium likeur gemaakt in Nederland van pandanbladen uit Zuid-Oost-Azië: Bandoeng ’22.
Mijn eerste eigen horecazaak. En toen kwam corona.
Elza Voorhorst is eigenaar van FIG Food & Gym Bar en moest door corona wisselen van concept: van sportschool met restaurant naar co-working space.
Van Grote Hoogte
Sommige mensen denken dat werken in de horeca gelijk staat aan het bezitten van een niet al te goed gevulde hersenpan. Dat klopt niet, schrijft Noreen in haar column.
Achter de schermen tijdens corona bij LHC en Springhaver
Nog even wachten en de deuren van de horeca kunnen open met de nodige aanpassingen. We spraken de fam. Stelling, eigenaren van het LHC en Springhaver, hoe het met hun gaat.
Blauw Grond: een zaak openen tijdens de coronacrisis
We spraken Frank Renfurm van Blauw Grond, de Surinaamse Warung. De zaak aan de Voorstraat is deze maand stilletjes opengegaan.
Kontjes&Sneetjes: ik desem / jij desemt / wij desemen
In iedereen schuilt een zuurdesembakker! Femke van bakkerij Kontjes&Sneetjes start in juni met de beginnerscursus How To Desem. Wij spraken de bakster.
De Eetplaneet: de beste producten in toegankelijke maaltijden
Lunch en catering voor bedrijven en op locatie in Nederland. De Eetplaneet biedt écht goed eten voor een scherpe prijs. Wij vroegen hoe het nu met ze gaat.
Bevrijding
Herinneringen blijven plakken en doen soms gekke vergelijkingen maken. Columnist Jelle Winkels beschrijft zijn gevoel over corona.
Een leven zonder horeca
Gasten missen de culinaire behoefte, medewerkers missen het werk. Mette Dijkstra schrijf in haar column om de horecazaken te blijven steunen.
Date onder de Dom
Verbinden. Dat is waar de horeca in uitblinkt. Noreen Kaland schreef een column over een warme voorjaarsavond op het terras onder de Dom.