Nieuwste verhalen
Julian Cleton: “Zonder ondernemers is de stad veel te saai!”
Corona times are hard voor de horeca. Wij spraken Julian Cleton van Wijnbar VinVin en Wijn- en Eetbar Most, over hoe het nu gaat.
Culi-quiz
Lekkerbekken en wijsneuzen opgelet! Op 22 april hosten wij een virtuele culi-quiz. Test je kennis en win eeuwig roem. Vier rondes met verschillende vragen.
Simone & Ella van de Kwekerij: “We proberen ook het Diakonessenhuis te helpen”
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Simone en Ella van Restaurant de Kwekerij, over hoe het nu gaat.
Stabiliteit creëren in crisistijden
Je hebt van alles aan je hoofd en akelig weinig uit te voeren. Gelukkig zijn er manieren om in onzekere tijden stabiliteit te creëren binnen je bedrijf.
Corona maatregelen – waar heb je recht op?
Henk Kwant van Tafka Advies & Administratie heeft veel horeca klanten. Hij legt uit welke regelingen er zijn en wanneer je waarvoor in aanmerking komt.
Topchefs entertainen jou de corona-crisis door
Ineens zijn we allemaal thuiszitters. Als horecaliefhebbers moeten we die smaakpapillen toch een beetje actief houden. En daar helpen deze topchefs je bij.
Restaurant Céline: fine dining en afhalen. Hoe realiseer je dat?
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Stephanie en Martijn van Restaurant Céline, over hoe het nu gaat.
Boodschappen doen bij lokale foodondernemers
Support your locals en doe je inkopen bij de ondernemers uit jouw regio! De Horecaburgemeester verzamelt de initiatieven per stad.
Trend alarm: Niks doen is geen optie…
Stan&CO. heeft een koeling, oven en veel ruimte. Welke kleine ondernemer wil in deze ruimte eten maken en verpakken? We helpen elkaar de crisis door!
Het bruist nu even niet aan alle kant
Jelle Winkels fietste door de binnenstad. Het leek een zwart-wit foto van vroeger, met het lied “Utereg me stadje” van Herman Berkien op de achtergrond.