Nieuwste verhalen
De kunst van het alcoholvrije bier
Brouwers worden steeds beter in het vervangen, verdoezelen of versterken van de smaken in alcoholvrij bier. En dat mag genoemd worden, aldus Tom Terwan.
Wijnsnob
Gebrek aan kennis over wijn wordt verdoezeld met grote woorden en nog grotere statements. Columnist Noreen beschrijft een aantal veelvoorkomende situaties.
RoofTOBar
Jelle Winkels dicht over het gemis en de droom van een rooftopbar in Utrecht. Zelfs Haarlem heeft er een. Wie durft het aan?
Koenraad geeft Utrechtse geschiedenis nieuw leven
Restaurant Koenraad op de Voorstraat is een historisch, oud pand met jonge ondernemer, Koen Hendriks (25), aan het roer. Wij gingen langs!
Wat doe je er nog naast?
Als je de wereld van ‘de horeca’ verlaat, volstaat het hebben van één werkplek. Maar werk je alleen in de horeca, dan hoor je daar iets naast te doen, toch?
Youtrecht
Toeristen… onze huis poëet Jelle herkent bijna elke nationaliteit. En dan de uitspraak: Utrecht wordt Youtrecht. Daar zit eigenlijk wel wat in!
Start het nieuwe jaar met een opleiding tot aankomend kok
Briefjes hangen voor de ramen en online struikel je over de vacatures. Wij spreken Désirée Verhagen van ROC Midden Nederland over dit horeca-dilemma.
De Kerstgedachte
Noreen werkte deze Kerst. Jammer, maar geen ramp want gasten zijn blij en de sfeer is feestelijk. Aan het einde van de avond…kreeg ze een mooi compliment
Een ode aan het eten van de toekomst
Kweekvlees kan de wereld voeden, het dierenleed stoppen en het milieu verbeteren. Fotografe Emma Metz schrijft haar ode aan dit future food.
India Pale Ale en holy hops
Het is de meest populaire bierstijl van het moment: IPA. Maar waar komt ‘ie vandaan en hoe ontdek je jouw smaak? Onze bierkenner Tom Terwan vertelt.