Nieuwste verhalen

Andermans portemonnee

Ze kwamen met één doel: een fijn avondje uit, maar wel met de nodige aanpassingen en vragenvuren. Bij het afrekenen begreep ik het pas.

Creatief koken met gedistilleerde dranken

Gedistilleerde drank is lekker in je glas, maar ook op je bord. Daniël Lansbergen, voormalig eigenaar van cocktailbar Behind Bars, laat het ons proeven en geeft tips voor koks die net beginnen met koken met ‘sterk spul’.

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Beter vrolijk dan perfect

Chagrijnig zijn in de horeca levert zelden iets op. Mette Dijkstra schrijft in haar column dat lachend personeel het leukst is om naar te kijken.

Diagnose Starstruck

Beroemdheden in de horeca. Hoe ga je ermee om? Noreen Kaland krijgt er stress van en beschrijft haar ervaringen met een leadzanger en beroemde chef-kok in haar column.

De gast heerst

Het fenomeen asociale gast is al iets van langere tijd. En ondertussen moet het horecapersoneel maar vriendelijk blijven doen. Of niet?

Experimenteer met tea-pairing

De trend alcoholvrij zet flink door: van radlers tot fancy mocktails. En hoe zit het met warme dranken? In dit artikel vind je tips over tea-pairing!

Het spetterde zonder regen

Hij was dronken en hij doolde. Het was tijd om naar huis te gaan, maar daar dacht hij anders over. Zij zei wat hij allang wist, maar niet wilde horen.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?