Nieuwste verhalen
Andermans portemonnee
Ze kwamen met één doel: een fijn avondje uit, maar wel met de nodige aanpassingen en vragenvuren. Bij het afrekenen begreep ik het pas.
Feestelijke mocktails: gruwelijk lekker en makkelijk te maken
Hoe kom je de feestdagen door zonder katers? Door niet te drinken. En dat is niet suf, want deze mocktails zijn gruwelijk lekker en eenvoudig te maken.
Creatief koken met gedistilleerde dranken
Gedistilleerde drank is lekker in je glas, maar ook op je bord. Daniël Lansbergen, voormalig eigenaar van cocktailbar Behind Bars, laat het ons proeven en geeft tips voor koks die net beginnen met koken met ‘sterk spul’.
Beter vrolijk dan perfect
Chagrijnig zijn in de horeca levert zelden iets op. Mette Dijkstra schrijft in haar column dat lachend personeel het leukst is om naar te kijken.
Diagnose Starstruck
Beroemdheden in de horeca. Hoe ga je ermee om? Noreen Kaland krijgt er stress van en beschrijft haar ervaringen met een leadzanger en beroemde chef-kok in haar column.
Kerstcocktails voor thuis of achter de bar
Inspiratie nodig voor thuis of achter de bar? Dit zijn de lekkerste kerstcocktails waarvoor je geen getrainde mixologist hoeft te zijn.
De gast heerst
Het fenomeen asociale gast is al iets van langere tijd. En ondertussen moet het horecapersoneel maar vriendelijk blijven doen. Of niet?
Experimenteer met tea-pairing
De trend alcoholvrij zet flink door: van radlers tot fancy mocktails. En hoe zit het met warme dranken? In dit artikel vind je tips over tea-pairing!
Het centrum is minder aantrekkelijk voor nieuwe horecazaken
Vijftien jaar geleden een horecazaak beginnen buiten het centrum was spannend. Maar tegenwoordig wordt het aangemoedigd, zelfs vanuit de Gemeente Utrecht.
Het spetterde zonder regen
Hij was dronken en hij doolde. Het was tijd om naar huis te gaan, maar daar dacht hij anders over. Zij zei wat hij allang wist, maar niet wilde horen.