Bar

Pint Maarten
Op vrijdag 11 november vieren wij Pint Maarten, een initiatief van De Horecaburgemeester om het feest (en de optocht) van

Laat je gasten de hele dag koffie drinken
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat koffie een goede margepakker is en enorm bijdraagt aan het imago van

ZWAMSAP: impact maken met opa’s kombucha
Karen van Zaal en Imke Greven leerden elkaar kennen tijdens de introductiedag op de Universiteit. Ze hebben samengewoond, samen gereisd

ACQ&A: sociaal mineraalwater
Sir Joe brengt een nieuw merk premium mineraalwater op de markt: ACQ&A. Spraakmakend, maatschappelijk betrokken én milieuvriendelijk.

Dem Good Chai: tegengeluid voor bulk oplos-chai
Chai is nieuw in het Nederlandse drankassortiment, maar al eeuwen bekend in Oosterse landen. Dem Good Chai produceert een duurzame, 100% biologische Chai.

De Saison. Goed boeren.
De Saison zou hét bier van 2020 worden. Niet gelukt, maar waar komt het bier eigenlijk vandaan? Bierexpert Tom Terwan zocht het uit.

Bandoeng ’22: Hollandse likeur met Aziatische twist
Werelds eerste premium likeur gemaakt in Nederland van pandanbladen uit Zuid-Oost-Azië: Bandoeng ’22.

De kunst van het alcoholvrije bier
Brouwers worden steeds beter in het vervangen, verdoezelen of versterken van de smaken in alcoholvrij bier. En dat mag genoemd worden, aldus Tom Terwan.

India Pale Ale en holy hops
Het is de meest populaire bierstijl van het moment: IPA. Maar waar komt ‘ie vandaan en hoe ontdek je jouw smaak? Onze bierkenner Tom Terwan vertelt.

Feestelijke mocktails: gruwelijk lekker en makkelijk te maken
Hoe kom je de feestdagen door zonder katers? Door niet te drinken. En dat is niet suf, want deze mocktails zijn gruwelijk lekker en eenvoudig te maken.