Bar

Kerstcocktails voor thuis of achter de bar
Inspiratie nodig voor thuis of achter de bar? Dit zijn de lekkerste kerstcocktails waarvoor je geen getrainde mixologist hoeft te zijn.

Experimenteer met tea-pairing
De trend alcoholvrij zet flink door: van radlers tot fancy mocktails. En hoe zit het met warme dranken? In dit artikel vind je tips over tea-pairing!

Waarom een fles met schroefdop ook kurk kan hebben
Een wijn met een schroefdop kan toch geen kurk hebben? O, jawel! Dus laat ook deze flessen goed proeven bij het uitschenken. Wij leggen uit waarom.

Mezcal en tequila bij Lucy Lou
Redacteur Cas van Vliet is gek op sterk spul. Dit keer gaat hij langs bij Lucy Lou waar ruim vijftig soorten mezcal en tequila op de plank staan.

Boozy easter met deze paascocktail
Pasen! Om de feestvreugde compleet te maken, hier het recept van een Paasige cocktail. Ideaal voor de oudjes aan de paastafel, want: advocaatlikeur!

Volgens Sir Joe kan frisdrank zó veel leuker
Proosten hoeft niet altijd met alcohol, toffe frisdranken met een verhaal zijn in opkomst. Start-up Sir Joe helpt de special soda’s de horeca in te krijgen.
Brouwerij De Leckere: nieuwe locatie, nieuwe plannen
In 1997 werd Brouwerij De Leckere opgericht door een krakerscollectief. Vele jaren later huizen ze met brouwerij én café in het Utrechtse Werkspoorkwartier. We namen een kijkje op de nieuwe locatie.
’t Koffieboontje: Utrechters met een missie
’t Koffieboontje is een bekende naam in Utrecht. Binnenkort kun je ook voor workshops en bonen bij ’t Koffieboontje terecht. Wij spraken de oprichters.
Van rum-cocktails tot mescal: dit gaan we het komende jaar drinken
Sterk Spul gaat over de rol van sterke drank in de horeca. Wat zijn de trends en wat is juist minder populair. Wij spreken bekende connaisseurs uit de regio
Eleven Brewery: één + één = elf
Je kunt Utrechtse nieuwkomer Eleven Brewery kennen van het WT Urban Kitchen bier en de Utca. Wij spraken de verliefde Loes en Kevin over hun avontuur.