Bar

Terugblikken, toekomstplannen en tripels
Nieuw jaar, nieuwe bieren? Hazy Pale Ale’s, Gose, non-alcoholisch bier… Volgens kenner Tom Terwan is er maar één bierstijl die nooit zal vervelen.

Herfstbok, gewoon zoals het hoort
Herfst is een complex seizoen vol regen, kou, wind en weinig licht. Voor het seizoensgebonden bokbier streek bierliefhebber Tom neer bij Klein Berlijn.
Grapedistrict: ‘Wijn is niet alleen voor op de wijnkaart’
Na de dranktrends van speciaalbier, koffie en (alcoholvrije) cocktails is het nu de beurt aan wijn. Grapedistrict vertelt over wijn in de horeca.
Inslaan: onze favoriete wijnen onder de €10
Grapedistrict gaf ons de kans om wijnen te proeven en dat laten we ons geen twee keer zeggen. Het resultaat? Dit zijn onze favoriete wijnen onder de €10.
Goed bier en lekkere borrelhappen
Of je nou gek bent op IPA, tripel of een funky experiment, deze zeven zaken in Utrecht hebben een verassend groot aanbod speciaalbier met lekkere borrelhappen.
Ron Netto: “Als peuter zat ik al op de bar”
Ron Netto is in de kroeg van zijn ouders groot geworden. Sinds zijn vader het café ruim vijftig jaar geleden
Pittige horecavrouw Denise van der Poel is verliefd op het vak
Denise van der Poel is naast schrijfster en balletjuf een horecavrouw in hart en nieren. Ze is net begonnen bij Lucy Lou, want wie Denise zegt, zegt Tequila
Cocktailshaker en ondernemer Lodi von Schmidt
Lodi von Schmidt geeft trainingen over cocktails en drank. Ook heeft hij geholpen met het opzetten van Behind Bars en hij runt de keuken van BADHU.
Bier proeven in sfeervol winterparadijs
Met haar rode krulletjes is Anja Netto een bekende verschijning. We spreken haar over de special edition van het Streekbierfestival in het Spoorwegmuseum.
Ain’t no party like a cocktail party
[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Geen feestje is compleet zonder een (non)-alcoholische versnapering. In samenwerking met cocktailbar Behind