Bar
Laat je verleiden door wijn, spijs en muziek op het Fonteyn Festival
Er staat weer een heerlijk foodfestival voor de deur. Komend weekend draait het allemaal om wijn en zal het Janskerkhof
Tapwacht Arno zorgt voor de beste biersmaak
Op 3- jarige leeftijd zag hij voor het eerst de Dom. Sindsdien is Arno verliefd op Utrecht. Als tapwacht voor HEINEKEN komt hij de stad bijna niet meer uit.
Julian Cleton: “Ik ben een wijnnerd, geen sommelier”
Wij spreken Julian Cleton over horeca en zijn passie wijn. Hij is eigenaar van wijnbar VinVin in de binnenstad en wijn- en eetbar Most in Leidshe Rijn.
Interview met Stef Westerhoff: Liefde voor het vak, mensen én bier
Hij is oprichter van studentencafe Stef’s bij de HU op de Uithof en is inmiddels het gezicht van café De Vingerhoed op ’t Wed. We praten met Stef Westerhoff
Rubens Proeflokaal: Passie voor proeven
Rubens is voor sommigen een jarenlange bekende, voor anderen een nog onontdekte vondst. De sfeer er huiselijk, ietwat sober en sophisticated.
Kennismaken met Utrechtse brouwers
Wie zijn de mensen achter de lokale biertjes? We gingen langs bij drie brouwers en vroegen ze naar hun vak. Op naar Vandestreek, Oproer en De Dikke!
Brewpub de Kromme Haring
We spraken Gijs van Wiechen en Stephen Grigg van Brewpub De Kromme Haring in Utrecht om alles te leren over bierbrouwen én drinken. Op naar De Vechtclub XL!
Willem van Waesberghe: ‘H41 is een verrassend wilde lager.’
Een bijzonder gist uit Patagonië heeft geleid tot een nieuw bier uit de stal van HEINEKEN: H41. In Ubica te
Talud 9: ‘Koffie & wijnbar in één.’
In een pand van 35 vierkante meter, zit het sfeervolle Talud 9. Wij spreken eigenaar Wouter over goede koffie, mooie wijn en een menukaart-loos concept.
Willem Slok: ‘Vanouds eigentijds.’
De ene na de andere nieuwe, mooie zaak opent in de stad. Je zou de ouderwetse kroegen bijna vergeten, zoals Willem Slok op de Korte Koestraat.