Columns

Lieve horeca,

De horeca. Je kunt er eigenlijk nooit écht afscheid van nemen. Noreen Kaland schrijft in haar column over haar liefde voor de horeca.

De Tien Horeca Geboden

Jullie zitten nog geen vijf minuten of je kunt al door de grond zakken van plaatsvervangende schaamte door het gedrag van je tafelgenoot. In deze column van Noreen Kaland tien dingen die je beter niet kunt zeggen of doen in de horeca.

Een Beetje Begrip

Horeca ondernemers proberen zich zo goed mogelijk aan de regels te houden om open te mogen blijven, maar doen gasten eigenlijk wel hetzelfde?

Baby Came Back

De Horeca ging na lang wachten, eindelijk weer open. En wat was het fijn. Noreen vertelt je er alles over in haar column van deze maand.

Dateleed

De wandel dates van tegenwoordig geven ons heimwee aan de tijd dat de horeca nog open was. Daten in de horeca. Iets waar we uren over kunnen praten, Noreen schrijft erover.

Heerlie de Peerlie

Noreen Kaland schrijft in haar column over bijzondere situaties met horecagasten. Deze keer over afkortingen en ruziënde dames uit corps.

Hoopvolle voornemens

Geen herinneringen in de column van Noreen Kaland dit keer, maar vooruitblikken naar mooie momenten in de horeca in 2021!

De Superheld

Noreen Kaland schrijft in haar column over bijzondere situaties met horecagasten: zij de Superheld, hij de niet-betalende gast.

In Utreg Doen We ‘T Samen

Noreen mist het gedrang en samen zweten in de kroeg tot laat in de nacht, maar weet: in Utreg doen we ’t samen! Hou vol, het komt goed.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?