Columns

Een Beetje Begrip

Horeca ondernemers proberen zich zo goed mogelijk aan de regels te houden om open te mogen blijven, maar doen gasten eigenlijk wel hetzelfde?

Baby Came Back

De Horeca ging na lang wachten, eindelijk weer open. En wat was het fijn. Noreen vertelt je er alles over in haar column van deze maand.

Dateleed

De wandel dates van tegenwoordig geven ons heimwee aan de tijd dat de horeca nog open was. Daten in de horeca. Iets waar we uren over kunnen praten, Noreen schrijft erover.

Heerlie de Peerlie

Noreen Kaland schrijft in haar column over bijzondere situaties met horecagasten. Deze keer over afkortingen en ruziënde dames uit corps.

Hoopvolle voornemens

Geen herinneringen in de column van Noreen Kaland dit keer, maar vooruitblikken naar mooie momenten in de horeca in 2021!

De Superheld

Noreen Kaland schrijft in haar column over bijzondere situaties met horecagasten: zij de Superheld, hij de niet-betalende gast.

In Utreg Doen We ‘T Samen

Noreen mist het gedrang en samen zweten in de kroeg tot laat in de nacht, maar weet: in Utreg doen we ’t samen! Hou vol, het komt goed.

Bokito en de Apenrots

Noreen Kaland pleit in haar column voor meer vrouwelijke chefs. Geen Bokito’s en Apenrotsculturen, maar samenwerken en een goeie werksfeer.

Beestjes in de boom

Gasten zijn er in alle soorten en maten, met allerlei verschillende wensen, allergieën en fobieën. Ditmaal: de gast met een fobie voor beestjes.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?