Columns
Column: Als ik kon kiezen
Ik neem je mee in een wereld waar jij misschien een hekel aan hebt: de wereld van iemand met een intollerantie. Een wereld waarin je altijd ‘een last’ bent.
column: W(ij)nig voor wijn
“Een fles van weinig geld, waarvan je denkt veel te krijgen: nonsens. Alles boven de vier euro is aardig te noemen.” Columnist sjors over goedkope wijn.
Column: ‘Paella Social’
Chefkok Rik de Jonge van Bar Bistro Madeleine ademt eten, denkt eten en kookt eten. Hij deelt zijn ervaringen en ergernissen in zijn column. Lees het hier.
Column: Horeca achterklap
De Utrechtse Kylie Fletcher en Mette Dijkstra zijn schrijvende horecadames met een bak aan zelfspot. Dit keer gaat het over: roddelen over restaurantgasten.
COLUMN: Wijnkaart
de; v(m) meervoud:wijnkaarten. Zoals een menukaart in vele vormen verschijnt, is het met de wijnkaart hetzelfde gesteld. In zwaar leer gebonden,
COLUMN: Baco Cola light
‘Mag ik een Baco-Cola light, een zoete witte wijn met ijs en een gin-tonic met ginger ale?’ Een extreme vorm
Zaterdagochtend
Terence is zanger, creatief ondernemer, schrijver en horecaman. Hij neemt ons mee in zijn dagelijkse avonturen in de stad. Dit keer: de zaterdagochtend
COLUMN: Out of the box
Sjors te Brake is eigenaar van wijnhandel Petit Clos. Hij beschrijft zijn ervaringen in de wonderlijke wereld van wijn. Dit keer onder de loep “wijnkenners”
COLUMN: Wijn is rood en komt uit Frankrijk
Wijn of koffie drinken doe je niet langer thuis of in de kroeg, maar vooral in kleine zaakjes waar vintage
Ó zo trots
De jonge, enthousiaste ondernemers van de stad bekenden het ene na het andere toffe concept. Hun dromen worden werkelijkheid en daar mogen we trots op zijn.