Columns

Column: Als ik kon kiezen

Ik neem je mee in een wereld waar jij misschien een hekel aan hebt: de wereld van iemand met een intollerantie. Een wereld waarin je altijd ‘een last’ bent.

column: W(ij)nig voor wijn

“Een fles van weinig geld, waarvan je denkt veel te krijgen: nonsens. Alles boven de vier euro is aardig te noemen.” Columnist sjors over goedkope wijn.

Column: ‘Paella Social’

Chefkok Rik de Jonge van Bar Bistro Madeleine ademt eten, denkt eten en kookt eten. Hij deelt zijn ervaringen en ergernissen in zijn column. Lees het hier.

Column: Horeca achterklap

De Utrechtse Kylie Fletcher en Mette Dijkstra zijn schrijvende horecadames met een bak aan zelfspot. Dit keer gaat het over: roddelen over restaurantgasten.

COLUMN: Wijnkaart

de; v(m) meervoud:wijnkaarten. Zoals een menukaart in vele vormen verschijnt, is het met de wijnkaart hetzelfde gesteld. In zwaar leer gebonden,

COLUMN: Baco Cola light

‘Mag ik een Baco-Cola light, een zoete witte wijn met ijs en een gin-tonic met ginger ale?’ Een extreme vorm

Zaterdagochtend

Terence is zanger, creatief ondernemer, schrijver en horecaman. Hij neemt ons mee in zijn dagelijkse avonturen in de stad. Dit keer: de zaterdagochtend

COLUMN: Out of the box

Sjors te Brake is eigenaar van wijnhandel Petit Clos. Hij beschrijft zijn ervaringen in de wonderlijke wereld van wijn. Dit keer onder de loep “wijnkenners”

Ó zo trots

De jonge, enthousiaste ondernemers van de stad bekenden het ene na het andere toffe concept. Hun dromen worden werkelijkheid en daar mogen we trots op zijn.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?