Columns

Zaterdagochtend

Terence is zanger, creatief ondernemer, schrijver en horecaman. Hij neemt ons mee in zijn dagelijkse avonturen in de stad. Dit keer: de zaterdagochtend

COLUMN: Out of the box

Sjors te Brake is eigenaar van wijnhandel Petit Clos. Hij beschrijft zijn ervaringen in de wonderlijke wereld van wijn. Dit keer onder de loep “wijnkenners”

COLUMN: Wijnkaart

de; v(m) meervoud:wijnkaarten. Zoals een menukaart in vele vormen verschijnt, is het met de wijnkaart hetzelfde gesteld. In zwaar leer gebonden,

COLUMN: Baco Cola light

‘Mag ik een Baco-Cola light, een zoete witte wijn met ijs en een gin-tonic met ginger ale?’ Een extreme vorm

Ode aan de soepkip

Ze worden overtallig bevonden, maar bij goede bereiding kun je er heerlijke kippensoep van maken. Weg met plof-varianten, tijd voor een ode aan de soepkip!

COLUMN: Bartaal, wartaal

Iedere horeca-collega zal het met me eens zijn; werken in de horeca is een vak. Zomaar een greep uit de kennis

Ó zo trots

De jonge, enthousiaste ondernemers van de stad bekenden het ene na het andere toffe concept. Hun dromen worden werkelijkheid en daar mogen we trots op zijn.

Lente weer

De lente is het startschot van de onbeantwoorde liefde, weinig rem en jongens en meiden met kubussen op hun rug. Maar de lente is er vooral om te genieten!

Column: ‘De omlooptafel’

De Utrechtse Kylie Fletcher en Mette Dijkstra zijn schrijvende horecadames met een bak zelfspot. Ze spreken met ervaring over alledaagse horecaperikelen.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?