Columns

Bokito en de Apenrots

Noreen Kaland pleit in haar column voor meer vrouwelijke chefs. Geen Bokito’s en Apenrotsculturen, maar samenwerken en een goeie werksfeer.

Beestjes in de boom

Gasten zijn er in alle soorten en maten, met allerlei verschillende wensen, allergieën en fobieën. Ditmaal: de gast met een fobie voor beestjes.

Het zal wel meevallen

Columnist Noreen schrijft van zich af. Dit keer over de vermeende tweede Corona-golf: ‘Zullen we onze nuchterheid niet door laten slaan naar domheid?’

Column - burgerrups

Burgerrups

Hete aardappelen in de keel, kekke polo’tjes, sportwagens. Dit soort gasten kent iedereen in de horeca wel. Noreen wijdt haar column aan hen.

Van Grote Hoogte

Sommige mensen denken dat werken in de horeca gelijk staat aan het bezitten van een niet al te goed gevulde hersenpan. Dat klopt niet, schrijft Noreen in haar column.

Bevrijding

Herinneringen blijven plakken en doen soms gekke vergelijkingen maken. Columnist Jelle Winkels beschrijft zijn gevoel over corona.

Date onder de Dom

Verbinden. Dat is waar de horeca in uitblinkt. Noreen Kaland schreef een column over een warme voorjaarsavond op het terras onder de Dom.

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Een leven zonder horeca

Gasten missen de culinaire behoefte, medewerkers missen het werk. Mette Dijkstra schrijf in haar column om de horecazaken te blijven steunen.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?