Columns

Column - burgerrups

Burgerrups

Hete aardappelen in de keel, kekke polo’tjes, sportwagens. Dit soort gasten kent iedereen in de horeca wel. Noreen wijdt haar column aan hen.

Van Grote Hoogte

Sommige mensen denken dat werken in de horeca gelijk staat aan het bezitten van een niet al te goed gevulde hersenpan. Dat klopt niet, schrijft Noreen in haar column.

Bevrijding

Herinneringen blijven plakken en doen soms gekke vergelijkingen maken. Columnist Jelle Winkels beschrijft zijn gevoel over corona.

Date onder de Dom

Verbinden. Dat is waar de horeca in uitblinkt. Noreen Kaland schreef een column over een warme voorjaarsavond op het terras onder de Dom.

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Een leven zonder horeca

Gasten missen de culinaire behoefte, medewerkers missen het werk. Mette Dijkstra schrijf in haar column om de horecazaken te blijven steunen.

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Nodige luxe

De deuren van de horeca moesten dicht. Het afkicken is een feit. Afkicken van een overbodige luxe, waar je nooit genoeg van kan krijgen.

Schilderen zonder kwast

Aangestaard door drie paar ogen vol onbegrip, realiseerde ik me dat een gastvrouw zonder stem is als een schilder zonder kwast. Columnist Noreen Kaland ‘sprak’ met drie doofstomme gasten.

Wijnsnob

Gebrek aan kennis over wijn wordt verdoezeld met grote woorden en nog grotere statements. Columnist Noreen beschrijft een aantal veelvoorkomende situaties.

RoofTOBar

Jelle Winkels dicht over het gemis en de droom van een rooftopbar in Utrecht. Zelfs Haarlem heeft er een. Wie durft het aan?

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?