Columns

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Nodige luxe

De deuren van de horeca moesten dicht. Het afkicken is een feit. Afkicken van een overbodige luxe, waar je nooit genoeg van kan krijgen.

Schilderen zonder kwast

Aangestaard door drie paar ogen vol onbegrip, realiseerde ik me dat een gastvrouw zonder stem is als een schilder zonder kwast. Columnist Noreen Kaland ‘sprak’ met drie doofstomme gasten.

Wijnsnob

Gebrek aan kennis over wijn wordt verdoezeld met grote woorden en nog grotere statements. Columnist Noreen beschrijft een aantal veelvoorkomende situaties.

RoofTOBar

Jelle Winkels dicht over het gemis en de droom van een rooftopbar in Utrecht. Zelfs Haarlem heeft er een. Wie durft het aan?

Youtrecht

Toeristen… onze huis poëet Jelle herkent bijna elke nationaliteit. En dan de uitspraak: Utrecht wordt Youtrecht. Daar zit eigenlijk wel wat in!

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Wat doe je er nog naast?

Als je de wereld van ‘de horeca’ verlaat, volstaat het hebben van één werkplek. Maar werk je alleen in de horeca, dan hoor je daar iets naast te doen, toch?

De Kerstgedachte

Noreen werkte deze Kerst. Jammer, maar geen ramp want gasten zijn blij en de sfeer is feestelijk. Aan het einde van de avond…kreeg ze een mooi compliment

Andermans portemonnee

Ze kwamen met één doel: een fijn avondje uit, maar wel met de nodige aanpassingen en vragenvuren. Bij het afrekenen begreep ik het pas.

Mette Dijkstra Horecaburgemeester

Beter vrolijk dan perfect

Chagrijnig zijn in de horeca levert zelden iets op. Mette Dijkstra schrijft in haar column dat lachend personeel het leukst is om naar te kijken.

Diagnose Starstruck

Beroemdheden in de horeca. Hoe ga je ermee om? Noreen Kaland krijgt er stress van en beschrijft haar ervaringen met een leadzanger en beroemde chef-kok in haar column.

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?