Columns
Utrechtse kroegtijger: Guusje van Biercafé Olivier
Kroegtijger Guusje is niet meer weg te denken uit Biercafé Olivier. De ongeveer 9 jaar oude kat was thuis niet gewenst, maar werd bij Olivier met open armen ontvangen.
Wij(n) Utrecht I – Portugese Vinho
Alicia van den Berg, ook bekend van aMerlotgenoten, steekt haar neus in ieder wijnglas. Ze ruikt, ze proeft en ze beschrijft haar ervaringen met wijn.
Wij(n) Utrecht – Syrah & specerijen
Alicia van den Berg beschrijft haar bijzondere ervaringen met wijn. Dit keer werd ze geïnspireerd door de leukste smeltkroes van Utrecht: de wijk Lombok.
Ellen & Patrick over winterwijnen uit de Rhône
Ellen Jansen en Patrick van Leeuwen van wijnhandel Sjatoo Wijn & Fijn op de Biltstraat geven wijntips voor tijdens de feestdagen met ditmaal de Rhône.
Pecorino: de bijna ‘uitgestorven’ Italiaanse druif
[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”3417″ img_size=”800×400″ qode_css_animation=””][vc_column_text]De eerste herfstbuien en najaarsstorm hebben we al overleefd. Het
De stad uit
Wij leven het liefst geen dag zonder de gezelligheid, drukte en de bonte verzameling horeca die onze Domstad rijk is.
Column: In de ban van de horeca
Utrecht blijft in de ban van de horeca, want het gaat weer beter met de economie en daardoor is er
Column: Opkomende buurten brengen leven in de brouwerij
In Parijs is een interessante beweging gaande op dit moment; Japanse chefs koken hier momenteel de sterren van de hemel.
Kalverliefde
Beiden hadden in Utrecht gestudeerd en houden zielsveel van de stad. Als ze elkaar willen ontmoeten boeken ze een hotel in hun studentenstad.
Column: Gewoon buiten de singel
Ik prijs mezelf als een van de gelukkigen die buiten de Utrechtse singel woont. Nu denk jij misschien ‘nou Car,