Keuken
Ollies Meals: ambachtelijke diepvriesgerechten
Olivier Lieshout bedacht een oplossing voor snel én smakelijk eten: Ollies Meals. Slim verpakte, verse gerechten voor in je diepvries.
Dark kitchen: de toekomst voor bezorgrestaurants?
Overal verschijnen virtuele keukens. Zijn deze zogenoemde ‘dark kitchens’ een Corona-hype of is dit een blijvend fenomeen?
Hoe haal je alles uit jouw delivery?
Delivery is een groot succes, maar hoe zorg je er als horecaondernemer nu voor dat jouw delivery toekomstbestendig is? Je leest het hier!
6 tips voor een succesvolle dark kitchen
Hoe maak je jouw dark kitchen succesvol? De Horecaburgemeester tipt! Lees snel verder!
Notenfabriek: noten van sterrenkwaliteit
Sjoerd Dijkhorst en Spencer Griët, twee jongens met een droom. Ze startten de Notenfabriek: leverancier van noten voor horeca en foodprofessionals.
Twisted Jams redden misvormde groente en fruit
Voedselverspilling tegengaan binnen een duurzame en eerlijke keten. Twisted Jams verwerkt groente en fruit tot jams, chutney en relish.
Kontjes&Sneetjes: ik desem / jij desemt / wij desemen
In iedereen schuilt een zuurdesembakker! Femke van bakkerij Kontjes&Sneetjes start in juni met de beginnerscursus How To Desem. Wij spraken de bakster.
Start het nieuwe jaar met een opleiding tot aankomend kok
Briefjes hangen voor de ramen en online struikel je over de vacatures. Wij spreken Désirée Verhagen van ROC Midden Nederland over dit horeca-dilemma.
Creatief koken met gedistilleerde dranken
Gedistilleerde drank is lekker in je glas, maar ook op je bord. Daniël Lansbergen, voormalig eigenaar van cocktailbar Behind Bars, laat het ons proeven en geeft tips voor koks die net beginnen met koken met ‘sterk spul’.
Schol in de pan bij Sea Salt Saloon
De zomer is een heerlijk seizoen voor schol. Geen filets, maar de hele vis. Chef-kok Dieter Evers geeft tips over het bereiden van de schol.