Ondernemen

De passie spat er vanaf bij Balijepark restaurant
Verscholen tussen de bomen in een oude boerderij middenin de Meern huist Balijepark restaurant. We vroegen het team hoe het is om daar te werken.

ZWAMSAP: impact maken met opa’s kombucha
Karen van Zaal en Imke Greven leerden elkaar kennen tijdens de introductiedag op de Universiteit. Ze hebben samengewoond, samen gereisd

ShareThatKitchen: online platform voor vraag en aanbod van professionele keukens
Door COVID is de wereld van delivery & take-away van ‘good food’ explosief gegroeid. Veel horecaondernemers willen, als de horeca

Ollies Meals: ambachtelijke diepvriesgerechten
Olivier Lieshout bedacht een oplossing voor snel én smakelijk eten: Ollies Meals. Slim verpakte, verse gerechten voor in je diepvries.

Dark kitchen: de toekomst voor bezorgrestaurants?
Overal verschijnen virtuele keukens. Zijn deze zogenoemde ‘dark kitchens’ een Corona-hype of is dit een blijvend fenomeen?

Hoe haal je alles uit jouw delivery?
Delivery is een groot succes, maar hoe zorg je er als horecaondernemer nu voor dat jouw delivery toekomstbestendig is? Je leest het hier!

6 tips voor een succesvolle dark kitchen
Hoe maak je jouw dark kitchen succesvol? De Horecaburgemeester tipt! Lees snel verder!

Inspiratie voor creatieve foodpakketten!
Kun jij nog wat toffe inspiratie gebruiken voor jouw verkoop? Lees verder voor creatieve concepten van andere ondernemers.

De Horecaburgemeester tipt over: conceptontwikkeling
De Horecaburgemeester geeft iedere week tot het nieuwe jaar tips en voorzetjes over een specifiek onderwerp. Nog 1 week… en deze week bespreken we: conceptontwikkeling!

Bouw mee aan het verhaal van Brouwerij Eleven
De Utrechtse brouwerij Eleven bestaat inmiddels bijna 4 jaar. Voor eigenaren Loes van Impelen en Kevin Hageman is het tijd om verder te groeien en daarom zijn ze een crowdfunding gestart.