Ondernemen

Horecavrouwen: Else en Pauline van Rabarber
Else en Pauline zijn de eigenaren van het knusse petit café Rabarber. Het is een georganiseerde chaos in de all day brunch zaak in Utrecht.
Jitske Jongedijk: “Ik kook de smaken van mijn eigen land!”
Jitske staat haar mannetje wel in de Utrechtse horecawereld. Ze ging terug naar haar roots en opende het Indonesische restaurant Spekuk. Wij gingen langs.
Roost: festivalvibe aan de singel
Bij pop-up restaurant Roost aan de Singel draait het om genieten, lekker eten in de zon en koken met de Braai. Wij spreken initiatiefnemer Sidney Rubens.
‘Als je klant bij DeliXL wordt, dan krijg je mij erbij’
Iedereen die iets in de Utrechtse horeca doet, kent hem als senior accountmanager van groothandel Bidvest DeliXL. We hebben het over Ruud van ‘t Veld.
Gerard van der Kleij: “een mooi servet zorgt voor een totaalbeleving”
Al 155 jaar is de horecawasserij van de Kleij een begrip. Met Gerard van der Kleij en zijn vrouw Merian staat alweer de vijfde generatie aan het roer.
Ritos: burritos en sushi aan de Potterstraat
De twee vrienden Marwan en Kaiwah zijn trotse eigenaren van Ritos aan de Potterstraat. Hier kun je terecht voor snelle gerechten uit Japan en Mexico.
Thuiskomen bij Anne&Max in Utrecht
Onder de rook van de Dom zit een (h)eerlijke thuiskomzaak: Anne&Max. De Utrechtse vestiging van het concept is in handen van Sander en Paul Haarsma-Bakker.
Huize Molenaar: uniek Utrechts erfgoed
Vele statige panden in Utrecht vragen om een kijkje achter de deur. Dit keer: Huize Molenaar. Misschien wel het best bewaarde culinaire geheim van Utrecht.
De Hollandse Pot Enzo: terug naar toen
Soms heb je geen tijd of zin om in de keuken te staan. Jacco brengt vervlogen tijden terug in je keuken met De Hollandse Pot Enzo; afhaal in Nieuwegein.
Crowdfunding in de horeca: risico of uitkomst?
Via verschillende platforms wordt je zichtbaar voor investeerders die jou geld kunnen lenen. Een uitkomst voor startende ondernemers of risicovol?