Ondernemen

Simone & Ella van de Kwekerij: “We proberen ook het Diakonessenhuis te helpen”
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Simone en Ella van Restaurant de Kwekerij, over hoe het nu gaat.

Stabiliteit creëren in crisistijden
Je hebt van alles aan je hoofd en akelig weinig uit te voeren. Gelukkig zijn er manieren om in onzekere tijden stabiliteit te creëren binnen je bedrijf.

Corona maatregelen – waar heb je recht op?
Henk Kwant van Tafka Advies & Administratie heeft veel horeca klanten. Hij legt uit welke regelingen er zijn en wanneer je waarvoor in aanmerking komt.

Topchefs entertainen jou de corona-crisis door
Ineens zijn we allemaal thuiszitters. Als horecaliefhebbers moeten we die smaakpapillen toch een beetje actief houden. En daar helpen deze topchefs je bij.

Restaurant Céline: fine dining en afhalen. Hoe realiseer je dat?
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Stephanie en Martijn van Restaurant Céline, over hoe het nu gaat.

Boodschappen doen bij lokale foodondernemers
Support your locals en doe je inkopen bij de ondernemers uit jouw regio! De Horecaburgemeester verzamelt de initiatieven per stad.

Trend alarm: Niks doen is geen optie…
Stan&CO. heeft een koeling, oven en veel ruimte. Welke kleine ondernemer wil in deze ruimte eten maken en verpakken? We helpen elkaar de crisis door!

Jeffrey de Vries: over rondjes fietsen, teamspirit en chef Mike Rowave
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Jeffrey de Vries, horecaondernemer met vier zaken, over wat hij aan het doen is.

Haal het meeste uit social media – 5 tips
Hoe blijf je als horeca zaak on top of mind zodat gasten snel weer naar jouw zaak komen? Door social media! De Horecaburgemeester geeft vijf tips.

Janine & Tom van Soep-er: “Zonder horeca is er weinig aan!”
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken de ondernemers van Soep-er, een nog te openen zaak, over wat zij aan het doen zijn.