Ondernemen

Restaurant Céline: fine dining en afhalen. Hoe realiseer je dat?
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Stephanie en Martijn van Restaurant Céline, over hoe het nu gaat.

Boodschappen doen bij lokale foodondernemers
Support your locals en doe je inkopen bij de ondernemers uit jouw regio! De Horecaburgemeester verzamelt de initiatieven per stad.

Trend alarm: Niks doen is geen optie…
Stan&CO. heeft een koeling, oven en veel ruimte. Welke kleine ondernemer wil in deze ruimte eten maken en verpakken? We helpen elkaar de crisis door!

Jeffrey de Vries: over rondjes fietsen, teamspirit en chef Mike Rowave
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken Jeffrey de Vries, horecaondernemer met vier zaken, over wat hij aan het doen is.

Haal het meeste uit social media – 5 tips
Hoe blijf je als horeca zaak on top of mind zodat gasten snel weer naar jouw zaak komen? Door social media! De Horecaburgemeester geeft vijf tips.

Janine & Tom van Soep-er: “Zonder horeca is er weinig aan!”
Het is een treurig gezicht, al die dichte horecadeuren. Wij spraken de ondernemers van Soep-er, een nog te openen zaak, over wat zij aan het doen zijn.

Loes & Kevin van Eleven Brewery: “Iedereen zit in de shit, dus laten we dat samen aangaan!”
Door de gesloten horecadeuren is het bij de brouwerijen ook rustiger. Wij spraken de ondernemers van Eleven Brewery over wat zij aan het doen zijn.

Financieel baas in eigen zaak blijven
De coronacrisis heeft veel gevolgen voor horeca. Tafka Advies & Administratie geeft direct toepasbare tips om de situatie financieel de baas te blijven.

Muziek in de horeca kan beter en zo doe je dat
Omgevingsgeluid kan je avond uit maken of breken. Boris Bals legt uit wat de meest voorkomende factoren zijn waarmee je geluid in de horeca kan verbeteren.

Koenraad geeft Utrechtse geschiedenis nieuw leven
Restaurant Koenraad op de Voorstraat is een historisch, oud pand met jonge ondernemer, Koen Hendriks (25), aan het roer. Wij gingen langs!