Ondernemen
Coming soon: Foodhall Food Explore – Uniek culinair pretpark in The Wall
De naam Wengin Qiu zegt de leek misschien niet zoveel. Maar in de horecawereld des te meer. De in
Restaurant De Klub – Niet zomaar een restaurant op een industrieterrein
Samen jarenlang collega’s in dezelfde lunchroom, nu eigenaren van hetzelfde restaurant en cateringbedrijf. Terwijl Lisa Meijntjes, Jasper Kaan en Joost
Ondernemen met de jonge honden van Brun
Met Brun heeft de Utrechtse horeca er weer een topper bij. Day Holmes (26) en Dirk Niermeijer (27) zijn het

Vera: ‘’Al verdien ik nu een stuk minder, ik ben gelukkiger dan ooit’’
Van bedrijfskundige naar eigenaresse van eetwinkel IKOOK. Wij spraken Vera Hoynck van Papendrecht over haar ervaringen als ondernemer.
Vrouw in de horeca – Saskia Colenbrander
In Utrecht is onze man-vrouwverhouding scheef. Logischerwijs werken er in de horeca dus ook meer vrouwen dan mannen. Toch staat
Bert Zumbrink: ”Verzamel mensen met kennis en ervaring om je heen”
Hij doorliep alle functies binnen het horecawezen; van glazenophaler tot bedrijfsleider, en nu mede-eigenaar van een horecazaak. Bert Zumbrink (33)
Angelo van de Weerd: ”Met z’n allen maken we de stad toffer”
Zoals vrienden soms lukraak roepen een kroeg te willen beginnen, voegden Angelo van de Weerd (37) en Lennaert Meijboom
Robin Zwijnenburg: ”Van negen tot vijf werken is niks voor mij”
Er zijn mensen die gedijen onder ritme en structuur. Dat geldt niet voor Robin Zwijnenburg (27). Ze is al twee
Van Ostade: een brasserie plus in Utrecht Oost
Op de kruising van de Jan van Scorelstraat en de Adriaen van Ostadelaan vind je Brasserie van Ostade. Vijf horecaondernemers
‘BADHU: Arabisch eten, cocktails, bier en bed’
Leonie heeft zowel het Aziatische LE:EN als het Arabische BADHU. Twee verschillende buitenlandse keukens en dat terwijl ze zelf volledig Nederlands zijn.