Topchefs entertainen jou de corona-crisis door

To go Rozario

Ineens zijn we allemaal thuiszitters. Als horecaliefhebbers moeten we die smaakpapillen toch een beetje actief houden. En daar helpen deze topchefs je bij.

Beeld: Ad Vereijken

Online meekoken

Edwin Vinke van De Kromme Watergang** kookt nasi, kip met appelmoes en meer eenvoudig familie eten via zijn Youtube-kanaal. Dagelijks om 12.00 uur staat er een verse video klaar.

Jaimie van Heije kookt stap voor stap op Instagram. Lekker in z’n eigen keuken met een vriendin die af en toe meehelpt (of juist niet). Deze chef is er sowieso eentje om te volgen, al was het alleen maar omdat hij de vetste feed ooit heeft.

Sterren op tafel

Jermaine de Rozario doet To Go Rozario waar je een box kan kopen met alle componenten die je nodig hebt om thuis een Rozario waardige maaltijd op tafel de zetten.

Meer thuis koken op sterrenniveau? Ga dan voor een box van Cook like a Chef met maaltijden van Librije, Ron Gastrobar, Parkheuvel en Olivijn.

Kijktip

Njam! TV volgt topchefs. Oude bekende en aanstormende talenten. In de vijf-delige serie De Sterrenkaart vertellen zij over hun offers, inspanningen en signature dishes. Kijk mee in het brein van onder andere Joris Bijdendijk, Syrco Bakker en Mike Tsang. Wat je kunt verwachten? Schitterende beelden, inspirerende ideeën en o, zo heerlijke gerechten.

Delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer verhalen

Pint Maarten

Op vrijdag 11 november vieren wij Pint Maarten, een initiatief van De Horecaburgemeester om het feest (en de optocht) van Sint Maarten op die dag

Utrecht nacht

Daar ben je weer, stad

Daar ben je weer… Terug van weggeweest. Waar was je al die tijd?Onze Domtoren ging al in quarantaine, ingepakt en wel. Dacht je: wat hij

Lieve horeca,

De horeca. Je kunt er eigenlijk nooit écht afscheid van nemen. Noreen Kaland schrijft in haar column over haar liefde voor de horeca.

De Tien Horeca Geboden

Jullie zitten nog geen vijf minuten of je kunt al door de grond zakken van plaatsvervangende schaamte door het gedrag van je tafelgenoot. In deze column van Noreen Kaland tien dingen die je beter niet kunt zeggen of doen in de horeca.