Trend alarm: Niks doen is geen optie…

Stan-en-Co-keuken

We gaan de derde week in van de horeca-sluiting door de coronacrisis. Elke dag loop ik STAN&CO.Utrecht even binnen en zie ik met pijn in mijn hart een stille, lege zaak met alle stoelen op de tafels en sloven aan de haak. Ik heb bezorging overwogen, maar dat roept twee vragen op: Wil ik de gezondheid van mijn medewerkers riskeren tegen de richtlijnen van het RIVM in? En, Kan ik überhaupt de kwaliteit van de houtskool gegrilde steak waarborgen als hij achterin een rugzak op de fiets wordt vervoerd.

Nee, ik wil iets anders. Op de markt sprak ik Marco van Will’s Notenbar. Hij vertelde me dat hij zijn producten via een webshop wil gaan verkopen. Het lastige is wel dat zijn keuken te klein is om alle pakketten klaar te maken en te versturen.

Toen viel het kwartje: Ja, dat is het, daarvoor kan ik STAN&CO gebruiken! Ik heb een koelcel, een oven en een grote ruimte. Dit alles stel ik graag beschikbaar. Dus: Welke kleine ondernemer kan een ruimte gebruiken om zijn producten te bereiden, verpakken en te verzenden? Je onderneming moet te groot zijn voor de keukentafel en te klein om een eigen ruimte te kunnen huren. Ik help graag!

Heb jij interesse? Mail naar daansmeltzer@gmail.com of bel me als je mijn nummer hebt.
Kosten naar baten.

Daan Smeltzer is eigenaar van STAN&CO Utrecht en FIG Utrecht. Als columnist duikt hij in de wereld van ‘the good life’ en horecatrends.

Delen

Meer verhalen

Pint Maarten

Op vrijdag 11 november vieren wij Pint Maarten, een initiatief van De Horecaburgemeester om het feest (en de optocht) van Sint Maarten op die dag

Utrecht nacht

Daar ben je weer, stad

Daar ben je weer… Terug van weggeweest. Waar was je al die tijd?Onze Domtoren ging al in quarantaine, ingepakt en wel. Dacht je: wat hij

Lieve horeca,

De horeca. Je kunt er eigenlijk nooit écht afscheid van nemen. Noreen Kaland schrijft in haar column over haar liefde voor de horeca.

De Tien Horeca Geboden

Jullie zitten nog geen vijf minuten of je kunt al door de grond zakken van plaatsvervangende schaamte door het gedrag van je tafelgenoot. In deze column van Noreen Kaland tien dingen die je beter niet kunt zeggen of doen in de horeca.

creative content & Social media

STAGIAIR GEZOCHT

4 dagen per week (startdatum in overleg)