Trends

Daan Smeltzer columnist Horecaburgemeester

Trend alarm: souper

Gasten eten wat ze willen en wanneer ze dat willen, restaurants spelen daar op in met ‘all day brunch’ concepten. Wat gaat de souper-trend ons brengen?

Daan Smeltzer columnist Horecaburgemeester

Trend alarm: Instagrammability!

Gasten pakken niet langer meer mes en vork om het gerecht te beoordelen. Het gerecht moet eerst op de foto voor Instagram. Vervelend of een kans?

Trend alarm: Non-alcoholic

Non-acoholische dranken zijn vaak het vergeten hoofdstuk op je drankkaart en de samenstelling in je barkoelingen is al jaren hetzelfde. Tijd voor nieuw!

5X Flexwerken in Utrecht

Geen afleidingen of luidruchtige huisgenoten, maar een rustige, inspirerende omgeving om in te werken. Dit zijn de fijnste flexwerk plekjes in Utrecht.

Utrecht op wielen

Nu het festivalseizoen weer in volle gang is, komen de foodtrucks ook weer van stal. Om ons te voorzien van

Volg ons op social!

Meer weten over de Horecaburgemeester?