Trends
Trendsetters: Instagram-walhalla Frenchie Café
Een zaak vol hippe meisjes die vastzitten aan hun smartphone om het eten, interieur en zichzelf vast te leggen. Wij spraken de eigenaresse van Frenchie Cafe

Trend alarm: souper
Gasten eten wat ze willen en wanneer ze dat willen, restaurants spelen daar op in met ‘all day brunch’ concepten. Wat gaat de souper-trend ons brengen?
BookDinners: samen restaurants ontdekken
Op BookDinners zoek je met andere horecaliefhebbers naar het perfecte restaurant. Kies de stad, gelegenheid, favoriete keuken en dag. En reserveer!
Pathé: bioscoopbezoek 2.0 gaat over een beleving
De bioscoop is al lang geen plek meer waar we vanuit het donker naar een scherm kijken. De kijker worndt kritischer in de maker inventiever.

Trend alarm: Instagrammability!
Gasten pakken niet langer meer mes en vork om het gerecht te beoordelen. Het gerecht moet eerst op de foto voor Instagram. Vervelend of een kans?

Trend alarm: Non-alcoholic
Non-acoholische dranken zijn vaak het vergeten hoofdstuk op je drankkaart en de samenstelling in je barkoelingen is al jaren hetzelfde. Tijd voor nieuw!
5X Flexwerken in Utrecht
Geen afleidingen of luidruchtige huisgenoten, maar een rustige, inspirerende omgeving om in te werken. Dit zijn de fijnste flexwerk plekjes in Utrecht.
Utrecht op wielen
Nu het festivalseizoen weer in volle gang is, komen de foodtrucks ook weer van stal. Om ons te voorzien van
Explore Utrecht: ‘Utrechtse musea lonken met horeca.’
Dainahara Polonia is oprichtster van Explore Utrecht: het online ‘must visit’ magazine door Utrechters voor Utrechters. Dit keer aandacht voor museumhoreca.
Foodadviseur Boris Bassa over asperges
Het Nederlandse witte goud is zo’n 2 maanden beschikbaar. Maar wat kun je nou allemaal met asperges? We vroegen het Boris Bassa, foodadviseur bij de Sligro